Потоп по улиците на Сеул, седем души са загинали

0

Седем души се удавиха, а още седем са в неизвестност след като пороен дъжд предизвика потоп по улиците на южнокорейската столица

Над 320 милиметра валежи се изляха над Сеул през изминалата нощ. Река Хан, която минава през града, заля южните квартали. Поройният дъжд наводни метростанции, тунели и основни пътища, предаде БНТ

Това са най-силните валежи в страната за последните 80 години. Синоптици предупреждават, че и следващите дни ще са дъждовни, с опасност от гръмотевични бури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари