Посветиха песен на внучката на Глория

102
В клипа се виждат кадри от болницата, изписването и посрещането на малката Гали вкъщи
В клипа се виждат кадри от болницата, изписването и посрещането на малката Гали вкъщи

В клипа се виждат кадри от болницата, изписването и посрещането на малката Гали вкъщи

Певицата Симона Загорова посвети песен на дъщеричката си, която се появи на бял свят преди броени дни.

Парчето, което носи името „Радост-тревога“, е написано в оригинал преди 21 години от поп фолк изпълнителите Глория и Илия Загоров в чест на самата Симона – тяхната дъщеря.

Със колко трепет те очаквах аз и много сълзи все за теб пролях. Надежда, вяра внесе ти в дома, едничка моя свидна дъщеря.“, пее в началото младата певица. Тя се похвали за уникалния си подарък с публикация в Инстаграм и благодари на собствените си родители за жеста.

Преди 21 години майка ми и баща ми написаха тази песен за мен. Радвам се, че днес мога и аз да я изпея за моята дъщеря! Хубавите песни и истинските текстове остават вечно! С песента ще видите и кадри от болницата, изписването и посрещането вкъщи! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма, както и на всички в АГ Болница “Шейново” за отношението! На всички приятели, фенове за пожеланията! На всички близки и приятели за загрижеността и обичта! Обичаме ви! Мама, тати и бебе Галина!“, сподели тя.

Припомняме, че 24-годишната Симона и нейният приятел Даниел Милушев кръстиха момиченцето на звездната баба. Детето носи името Галина, както е и истинското име на Глория. "Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 кг, големината ѝ е 50см. и се казва Галина! Добре дошла, съкровище!“, написа миналата седмица Симона в Инстаграм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Фактът, че ви трябват свидетели, за да се ожените, е доказателство, че извършвате престъпление.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари