Пострадалият военен парашутист е все още с опасност за живота

0
Източници, близки до разследването твърдят, че до инцидента се е стигнало, тъй като основният парашут на военния не се е отворил правилно
Източници, близки до разследването твърдят, че до инцидента се е стигнало, тъй като основният парашут на военния не се е отворил правилно

Тежко остава състоянието на военния, който пострада при скок с парашут край летище „Чешнигирово"

Все още има опасност за живота му, съобщиха от болницата, където в момента се намира, предаде NOVA

Мъжът е с черепно-мозъчна травма и счупване на крайниците. Източници, близки до разследването твърдят, че до инцидента се е стигнало, тъй като основният парашут на военния не се е отворил правилно.

Въпреки че автоматичният парашут се е задействал, при приземяването командосът е получил тежки фрактури на крайниците. Ударил е и главата си.

При инцидента има и втори леко пострадал военен от съвместното командване на специалните операции. Оказана му е медицинска помощ. По случая е назначена проверка и се води разследване от Военно-окръжна прокуратура-Пловдив и служба „Военна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари