Постоянен арест за мъж, разпространявал наркотици в Русе

2
Възраженията на обвиняемия, че бил болен и можело да получи инфаркт, са отхвърлени и от две инстанции
Възраженията на обвиняемия, че бил болен и можело да получи инфаркт, са отхвърлени и от две инстанции Снимка: Dunavmost

Възраженията на обвиняемия, че бил болен и можело да получи инфаркт, са отхвърлени и от две инстанции

Определението на Окръжен съдРусе, с което е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на В. Д., бе потвърдено от Апелативния съд и влезе в законна сила. Лицето е било привлечено в качеството на обвиняем за това, че на 28.10.2022г. без надлежно разрешение държал с цел разпространение и разпространил високорискови наркотични вещества – хероин и метамфитамин, съобщиха от Окръжен съд - Русе.

Според въззивните магистрати, Окръжен съд - Русе правилно е приел, че са налице както обосновано предположение за авторството на деянието, така и реална опасност 39-годишният В. Д. да се укрие или да извърши друго престъпление. Този извод се обосновава и от обясненията на обвиняемия, в които сочи, че е наркозависимо лице, което води до реална опасност да извърши престъпление като процесното или друго, свързано с държане на наркотици за задоволяване на нуждите си. Възраженията на В. Д., че бил болен и можело да получи инфаркт, са отхвърлени и от двете инстанции, тъй като по всяко време в арестните помещения могат да се предприемат необходимите действия относно здравословното състояние на задържаните лица.

Определението на Окръжен съдРусе според Апелативния съд е правилно и законосъобразно, поради което е потвърдено и вече е в законна сила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Свидетел
    Абе в тоя арест ако нещо се случи с някой там умира. Няма никакви условия, мед адекватна помощ няма . При такъв случай свидетел съм човека го метнаха и по точно аз го носиш до една маса пред дежурната стая и човека си получи инфаркта и от там след 40 мин беше в болницата и едвам го спасиха . Върна се и със стенд. Да си търпят наказанията но да не говорят за условия защото който е бил там и не е завел дело срещу тях не е спечелил.
  • 2
    2
    Йосиф
    Не оправдавам човека по никакъв начин, но и проКУРВАтурата и масонската ложа ака окръжен съд трябва да спрат да лъжат. По коридора на ареста не може да мине дефибрилатор за да реанимира случай на инфаркт. Там го получаваш там и оставаш. След 22 часа трябва да събудят началника на ареста за да разреши влизане на екип на спешна помощ и същият убитак трябва да разпише купища бимащини да изпрати двама тиквеника от ГДИН с него за да го закарат в болница. Това става след обработката на една камара писмена и олигофренска бумащина. През това време в подобно състояние ще умреш седем пъти. Така че в ареста адекватната медицинска помощ е идиотска измислица. Виж обаче хапченца от рода на ксанакс и диазепам дават охотно, за да не тормозиш наряда. Да нанкаш тихо.
  • 5
    1
    Краси
    Строги наказания са нужни за да се прекрати този процес! Такова наказание, че да отказва извършителя от повторно деяние, както и да има възпиращ ефект върху останалите! Наркоманията е голям бич за младите, бъдещето на всяка нация! Всевъзможна дрога има на пазара и е все по- трудно да опазим децата си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари