Трябва ли да се увеличи броят на ограничителните колчета по пътя Русе - Бяла?

4
Вчера в отсечката отново стана катастрофа
Вчера в отсечката отново стана катастрофа Видео: NOVA

Вчера в отсечката отново стана катастрофа

Вчера на пътя Русе-Бяла автобус с туристи се удари в камион - 10 души пострадаха, една жена се е наложило да бъде оперирана. Габаритът на пътя предполага безпрепятствено разминаване в участъка, където вчера стана катастрофа между автобус и камион. Това заяви автомобилният експерт Свилен Костадинов, цитиран от NOVA. По думите му един от двамата водачи е навлязъл в насрещното движение при разминаването между двете превозни средства и се е стигнало до сблъсък.

В по-рисковите участъци от пътя има поставени ограничителни колчета. Много от тях са компрометирани, коментира Костадинов. По думите му те все пак дават резултат и пътните инциденти, където има такива колчета, намаляват. Катастрофата от вчера е станала в участък, където няма такива колчета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Сряда
    През лятото, карайки мотоциклет, на Две Могили ме изпревари нов автобус с турска регистрация. Реших да проверя с колко лети, последвах го 2-3 км., поддържаше 140 км/ч/ и не се задържаше зад превозно средство.
  • 8
    10
    Минувач
    Само българската пътна полиция не е видяла как малоумните шофьори на чуждестранни автобуси прелитат през територията. Родните катаджийчета нямат идея как да осъществяват контрол и как да изгърбят чужденците. И така си върви службичката, докато поредния автобус не окачи пътниците си като кървави парцали на някое дърво. Три дни шум и после пак по старому. Кеф ми прави как пълзят автобусните състезатели през изкуствените неравности, дето ги нацвъкаха в изобилие във всяко село във великотърновско.
  • 3
    9
    Тау
    Като казаха, че ще монтират колчета, точно отсечката Волово-Борово ми изникна в съзнанието. А там не сложиха. Значи е вярно, че местата за монтаж, са определени от марсианци.
  • 7
    8
    до 7
    Защото някой ще се нагуши от продажбата на още колци, за това постянно се вдига врява...
  • 10
    7
    Балканеца
    Контрол трябва, не го ли разбрахте бре другари журналисти? Работеща полиция, няколко екипа с камери в цивилни автомобили да са постоянно на пътя и при сериозно нарушение спират, вземат книжката и евентуално викат такси на нарушителя. Ефекта ще е много по- голям от колчетата. И не знам защо набедените медии не повдигат въпроса за контрола, а само за колчетата се говори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари