Последен ден за зареждане на гориво с отстъпка

1
Антикризисната мярка в помощ на физически лица бе въведена на 9 юли
Антикризисната мярка в помощ на физически лица бе въведена на 9 юли

Антикризисната мярка в помощ на физически лица бе въведена на 9 юли

Днес е последният ден, в който физическите лица могат да заредят гориво с отстъпка по бензиностанциите у нас.

Компенсацията от 25 стотинки на литър бензин, дизел, пропан бутан и метан, предоставяна от държавата, се спира след 31 декември с решение на Народното събрание, припомнят от Националната агенция за приходите (НАП), предава NOVA.

Антикризисната мярка в помощ на физически лица бе въведена на 9 юли, след влизането в сила на Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на България.

Първоначално бе прието отстъпката от 25 ст. да се прилага до изчерпване на заложените в бюджета 150 млн. лева, като впоследствие за нея бяха отпуснати още 38 млн. лв., за да продължи до края на тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари