Пощите не приемат пратки 10 дни. С колко се е увеличил бизнесът на "Еконт" през това време?

0
Разбира се, че е случайност това бездействие на голия дядо от ЕКОНТ
Разбира се, че е случайност това бездействие на голия дядо от ЕКОНТ Снимка: ©Adobe Stock

10 дни "Български пощи" не приемат никакви пратки.

Безпрецедентното блокиране на системите остава без коментар от правителството. Имам питане - как и с колко се е увеличил бизнесът с пратки на ЕКОНТ през това време?

Разбира се, че е случайност това бездействие на голия дядо от ЕКОНТ.

Но си представете, че това беше по времето на ГЕРБ - министър от ГЕРБ да е собственик на една от най-големите компании, която дублира държавната в ресора му. И държавната компания, която е под прякото му ръководство, не работи близо две седмици?! То щяха да са врякания, то щяха да са разследвания, обвинения за грабеж, то щяха да са протести, клетви, късания на ризи, сметки, анализи, коментари, новините щяха да повтарят казуса до скъсване! А сега - НИЩО, ТИШИНА!

Позорни сте!

Антон Тодоров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    daskal
    Това с държавната поща май се случва за пръв път в историята й. 10 дни пълен колапс! Уникална държава сме в момента!
  • -5
    2
    до 1
    Не споменаваш с какви пари е направил този доста успешен по едно време, но вече западащ бизнес. И по повод на парите , сега с колко милиона ще помогне на Украйна за да върне жеста?:)
  • 8
    1
    Инж Томов
    Само дето Събев е направил Еконт и я е развил успешно много преди изобщо да му хрумне да става министър. При това, развивайки Еконт, Събев е осигурил и много работни места при доста добро заплащане. Освен това Български пощи в този си вид, просто няма смисъл повече да съществуват и да тежат на държавата и на всички данъкоплатци. Това е една напълно паразитна и дълбоко нереформирана структура, от която не се възмущава само този дето никога не е ползвал услугите й. Колко забавени пратки, колко загубени, такъв хаос и такова крещящо невежество. Там са трудоустроени разни лели и стринки, дето по цял ден общо взето си клатят краката. И един ден не могат да издържат на натоварването и режимът на истинска работа в Еконт. Тъй че Антон Тодоров да си ги навре тия празни вопли в задните части и да не се обажда повече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • русенец
    При неотдавнашното посещение на Тони Блинки в Пекин, той бе посрещнат на летището от заместник ПР-а на Окръжния комитет на...
  • чичомехтинпедала
    Пиша тука някакви тапотий да ми плашта Мутрофанката жълти копейки.да живей ТероруZZшлямия и путлерчето!
  • daskal
    Колкото и да се труфят с арманита и шанели, всичките ни милионери "бизнесмени" днес смърдят на БКП и Държавна сигурност....
  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...