Пощенска кутия в Русе събира писма до Дядо Коледа

2
Пощенската кутия приема писмата на всички деца, а тези които нямат в момента, могат да си вземат безплатно бланка и пликове от касата на пързалката
Пощенската кутия приема писмата на всички деца, а тези които нямат в момента, могат да си вземат безплатно бланка и пликове от касата на пързалката Снимка: БНТ

Пощенската кутия приема писмата на всички деца, а тези които нямат, могат да си вземат безплатно бланка и пликове от касата на пързалката

Леден парк“ с пързалка и коледна украса отвори врати в центъра на Русе. Зимното съоръжение се намира на Ларгото пред операта, където за поредна година русенци ще открият много забавления, игри за деца и възрастни, коледна украса и различни изкушения, предава БНТ.

Със съдействието на Български пощи е осигурена и пощенска кутия, в която най-малките ще могат да пуснат своите писма до Дядо Коледа, а ако напишат своя адрес, ще получат и отговор от Добрия старец.

Пощенската кутия приема писмата на всички деца, а тези които нямат в момента, могат да си вземат безплатно бланка и пликове от касата на пързалката. Безплатни тази година са и кънките.

Ледената пързалка ще остане отворена за русенци и гости на града до 15 януари. Работното ѝ време е всеки ден от 9:30 до 21:30 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Писмо до Дядо Колледъ
    Искам на Пенчо вторат жена, да го хване на калъп в кабинета му с третата поредна жена. Искам оргията на Пенчо да излезе от записите на CCTV. Искам да знам защо двама посредствени адвокати в Русе, се разведоха в село Долно Уйно? И искам да знам защо един Доктор на Юридическите науки и отличник на ВИММЕС е такъв голям ПРОСТАК и Сексуален МАНИАК?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари