Порноактриса изпадна в дива ярост, след шега на авиокомпания

0

Френската порноактриса Никита Белучи е изпаднала в дива ярост от туит, който е пуснат в акаунта на авиокомпания „Трансавиа” в отговор на неин въпрос, съобщава БЛИЦ.

Звездата от филмите за възрастни изразила недоволството си от забавянето на полета и се опитала да разбере кога ще излети самолетът й. 

Ние можем да разберем поне причината за забавянето на полет TO3743. Той беше отложен вече четири пъти за тази сутрин. В Будапеща няма никаква информации по този повод”, пише Белучи.

Мениджърът на компанията решил да й отговори и проявил чувството си за хумор. Той обаче акцентирал вниманието си върху професията на недоволната пътничка.

„Ще излетим в 14:30. Просто, когато нещата са сведени до вас, ние бихме искали всичко продължи колкото се може по-дълго. Хубав ден. Към момента съм свободен”, пуснал съобщението си в акаунта в „Туитър” на авиокомпанията.

След като го прочела, Белучи се разсърдила и започнала да бълва оскърбления по адрес на „Трансавиа” и се заканила никога повече да не ползва услугите на превозвача.

Други хора в социалната мрежа се възмутили от отговора и подкрепили порноактрисата, като окачествили „Трансавиа” за най-лошата авиокомпания в света.

На мениджъра не му останало нищо друго освен да се извини на обидената порнозвезда. Авиакомпанията също така написала извинение в своя акаунт.

„Аз просто се опитвах да вдигна настроението поради забавянето на полета. Съжалявам. Самолетът ще излети в най-близко време”, гласи отговорът в „Туитър”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари