Пореден пропуск за Дунав

0
Дунав удари греда срещу Берое
Дунав удари греда срещу Берое

Пореден пропуск за Дунав!

30 минута - Още една ситуация в полза на Дунав, макар и не чак толкова опасна. Диян Димов опита да нанесе нещо като воле от границата на пеналта, а Васил Шопов отклони слабия изстрел с глава. Без проблеми за вратаря Перниш, който улови.

19 минута - Божидар Васев завъртя топката от ъглов удар, а на първа греда Камен Хаджиев закъсня да покрие Петър Патев, предава GONG.bg. Крайният защитник на гостите се извиси хубаво и стреля с глава към далечния ъгъл, ала малко точност не му стигна, за да порази целта.

12 минута - Нов шанс пред Дунав и отново Божидар Васев! Крилото се отскубна отляво по аката и когато видя, че няма с кого да комбинира в наказателното поле, от остър ъгъл шутира по диагонала към вратата на Перниш. Вратарят на Берое първо блокира, а сетне и улови.

11 минута - Греда за Дунав! Макар Берое да е отборът, който натиска по-усилено, Дунав стигна до първата чиста възможност. Диян Димов спечели топката около централния кръг в половината на Берое, а тя стигна до Божидар Васев встрани от дъгата. Фланговият футболист стреля технично с левачката, а кълбото мина покрай Перниш и срещна основата на десния стълб.

5 минута - Мартин Камбуров се зае да изпълни прекия свободен удар. Изстрелът му от около 21 метра мина над стената, но и прелетя на метър над гредата.

4 минута - Жълт картон за Бирсент Карагарен от Дунав, който посече Серджиу Негруц точно пред границата на наказателното поле.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари