Поощриха жената, която посегна на приятелката ми

9
Такава е практиката в нашата държава!
Такава е практиката в нашата държава!

"Ето я практиката в нашата държава и контрола върху общественото мнение, спомогнат от предатели и престъпници на горните две снимки. На 14 юни т.г. по всички телевизии, електронни и печатни медии, беше обявено, че баща ми е нанесъл побой над Йоанна Капранджиева (посочена в горната снимка) след многократни молби от наша страна, тя да опровергае неверните твърдения пред обществото и да каже истината, същата с мълчанието си предизвика недоволство сред обществеността и за да излезе истината на бял свят, ние проведохме протестно шествие, включително пред домът на сем. Капранджиеви на 15.10.2016 г.

Което завърши с множество заплахи отправени от сестрата и майката на Йоанна - Мироника Капранджиева, която от своя страна посегна да наръга приятелката ми с нож. ( Както ясно се вижда на горните снимки, за което имаме и видеоматериал и се случва пред очите на над 10 възмутени лица.) Същата тази престъпничка - Мироника Капранджиева, вместо да бъде подведена под наказателна отговорност вече 25 дни след този случай, не само, че не и е повдигнато обвинение все още до колкото знаем, но и е поощрена като в денят на изборите - 06.11.2016 г. е назначена за секретар и Избирателна секция номер 176, за доказателство пращаме и снимка от сканиран протокол.

По този начин лъсва, че злепоставянето на баща ми пред цялото българско общество за "уж" нанесения побой и мълчанието на Йоанна Капранджиева е именно поради политически причини. Нека хората най-после сами си извадят изводи за действията и бездействията на институциите спрямо семейството ни."

Автор: Виторио Миланов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари