Драснаха клечката на Бисер Миланов!

5
Кой може да я запали според вас, кой е мафиотът, кой е бандитът , кой раздава присъди като вестници?
Кой може да я запали според вас, кой е мафиотът, кой е бандитът , кой раздава присъди като вестници?

Лек автомобил "Форд Фокус кабриолет" изгоря тази сутрин в Русе.

Предницата на колата е унищожена изцяло, пострадал е и паркираният пред нея автомобил „Рено”, предава БГНЕС.

Автомобилът е собственост на Виторио Миланов, син на скандалния Бисер Миланов по-известен като Петното, който беше кандидат за президент на последните избори. Колата е била запалена около 6.50 часа на паркинга пред блок „Вела Благоева“ в кв. „Възраждане”. Съседът Любен Кунев разказва, че малко преди това е пушил на терасата, но не е видял нищо.

Минути по-късно чул силен гръм и в прозорците му светнало. Когато излязъл, видял огънят да се разгаря, а пушекът стигал над блока. Съседи се опитали да угасят пламъците с кофи вода, но неуспешно. Пристигналите на място пожарникари потушили огъня.

Самият Бисер Миланов е категоричен, че става въпрос за умишлен палеж и го определи като репресия срещу цялото му семейство.

„Как да го коментирам? Мафията, облечена във власт. Кой може да я запали според вас, кой е мафиотът, кой е бандитът , кой раздава присъди като вестници? Политически са причините. Това е, че аз не съм съгласен с тая престъпност, с тая система. Крадецът вика дръжте крадеца. Какво трябва да стане в тази държава – ще хвърчат куршуми накрая, това е“, заяви Миланов. По думите му той постоянно получавал заплахи, но полицията не предприемала нищо по въпроса.

Инцидентът се разследва от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари