Поне децата ни оставете на мира!

0
Откъде накъде службите ще следят децата ни?
Откъде накъде службите ще следят децата ни? Снимка: БГНЕС

И ДЕЦАТА НИ ЛИ ВИ ПЛАШАТ

На Територията отново се предлагат абсурди. ДАНС да имала достъп до регистрите на Министерство на образованието, за да следяла за радикализъм. Е, това вече ме вбеси. Откъде накъде службите ще следят децата ни? При положение, че по гетата в Пазарджик и Пловдив си ходят ислямисти и реват, че ще колят гяури, службите тръгнали децата ни да разузнават! Какво ще научите? Какви са им оценките? Дали са ходили на училище? Кога има родителска среща и с какъв успех са? Откъде накъде?

ДАНС бяха уведомени от родителите на ученика, който уж бил терористи. Не службите го разбраха, а били уведомени от загрижени родители. ДАНС пропуснаха най-срамния и голям пробив в защитата на личните данни от НАП, като ако хакерът не се беше похвалил в мрежите, можеше и него да пропуснат. Но иначе децата ни ще следят! Да припомня, че има и "тайни" арести за деца до 24 часа. Много удобно, ако искаш да притиснеш родителите.

Всички бяха задължени да си докладват клиентите. Дружествата да си впишат действителните собственици. За да облекчим работата на ДАНС. Докато те следят кой плюе правителството в социалните мрежи. И изпълняват политически поръчки. Как да бъдем сигурни, че няма да използват децата ни? В България деца-терористи няма. А престъпниците управляват. Те са заплахата за националната ни сигурност. Ама са ви работодатели, нали?

Защо направо не поискате достъп и до регистрите на яслите и детските градини. Току-виж някое невръстно детенце крои пъклени планове да изклати правителството като го напръска с воден пистолет!

Превръщаме се в полицейска държава в най-лошия смисъл на думата. Получаваме репресии и непрестанно следене, но без сигурността срещу битовата и икономическа престъпност. Защото службите и полицията пазят шайката, а не гражданите.

Поне децата ни оставете на мира!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари