Ползите от водната диета

0
Водната диета се препоръчва веднага щом искате да ядете
Водната диета се препоръчва веднага щом искате да ядете

Най-простата, най-ефективната и, което е важно, най-евтина от всички диети е водната

Тя има много положителни аспекти и позволява не само да намалите теглото, но и да премахнете главоболието. Тя нормализира функцията на червата и прави кожата здрава на вид. Всичко това обаче е ефективно само в случай на правилно използване на чиста вода, пише Actualno.com

Водна диета за мързеливи: инструкции

Всеки знае открай време, че човешкото тяло е около 70% изпълнено с вода, така, че водната диета е просто задължена да носи красота и здраве.

Човек, който цели да отслабва, консумира вода около половин час преди хранене. По този начин, няма никога да преяде. Това е много важно, защото често човешкото тяло приема сигнала за жажда като сигнал за глад и ако спазвате водна диета, лесно може да се научи да различава тези сигнали. За видим резултат трябва да се придържате към избраната диета 2-3 седмица с прекъсване от месец. По време на почивката е задължително да се пие вода в същия обем, както преди диетата или малко повече, за да се чувствате добре тялото.

Ползите от водната диета

- Водата стимулира ускоряването на метаболизма;

- премахва токсините;

- създава усещане за ситост, за известно време, което е пряко свързано с процеса на отслабване.

Всеки нов ден трябва да започва с една чаша чиста вода

Това се препоръчва, дори и за тези, които не искат да отслабнат, а само да поддържат здравето си. Също така, основата на диетата е в изключването на чай, кафе, сода и алкохол. Всяка порция, от такива, трябва да е заменена с чаша чиста вода.

Задължителен е контролът, върху употребата на вредни продукти с високо съдържание на захар, мазнини. Важно е, да знаете, че е необходимо да започнете водна диета, през лятото, тъй като именно по това време на годината човешкото тяло се нуждае най-много от течности, без да натоварва органите и бързо ги извежда навън. Не спазвайте правилото за пиене на вода половин час преди и 1,5 часа, след хранене, тогава процесите на храносмилане ще бъдат по-бавни от обикновено и по този начин ще доведат до натрупване на мазнини.

Водната диета се препоръчва веднага щом искате да ядете

Тогава трябва да пиете бавно, на малки глътки и ако след половин час чувството на глад не премине, можете да хапнете. Също така не се препоръчва да се пие повече от две чаши наведнъж, защото това води до разтягане на стомаха и силно чувство на глад.

Опитайте се да пиете по 1 чаша вода на всеки час!

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари