Получавате криза - след 40 минути ви приема пиян доктор

0
Според Катерина Стефанова този лекар от Спешното бил пиян
Според Катерина Стефанова този лекар от Спешното бил пиян

Жена от Бургас сподели в социалната мрежа Фейсбук притеснителния текст за сблъсъка, който тя и нейна приятелка имали с родното здравеопазване.

Според написаното в личния профил на Катерина Стефанова нейна приятелка е получила криза, при което са отишли в Спешния център в Бургас. Жената заплатила 25 лева въпреки че е здравно осигурена., съобщи bgonair.bg.

Неволите на дамите обаче не спрели дотам. Въпреки че си платили за услугата - 40 минути лекар не се появил. След като дежурната сестра му се обадила, телефонът му се чул през няколко стаи.

"При което започнах да чукам на вратата и излезе пиян, залитащ. Същият този човек, който е на снимката ... миришеше на алкохол. Подпухнал и едвам седящ на краката си ...", пише Катерина.

"Казаха, че сме пияни, а ние идваме от работа!!! Този човек почна да ни гони от спешния център и ще си получи заслуженото!", добавя жената.

В постовете под снимката, десетки потребители изказват възмущението си, а други твърдят, че са попадали в подобна ситуация с този лекар.

Източник: Bgonair.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари