Половината американци искат Скалата за президент

0
По време на появата си през 2017 г. в " Шоуто на Елън Дедженерис" Джонсън заяви, че "сериозно обмисля" кандидатстване за президент
По време на появата си през 2017 г. в " Шоуто на Елън Дедженерис" Джонсън заяви, че "сериозно обмисля" кандидатстване за президент

По време на появата си през 2017 г. в " Шоуто на Елън Дедженерис" Джонсън заяви, че "сериозно обмисля" кандидатстване за президент

Много американци искат Дуейн Джонсън "Скалата" да се кандидатира за президент в бъдеще, показват данните от анкета, цитирана от Fox5 и БГНЕС.

Изследователска компания Piplsay анкетира 30 138 души в цялата страна между 2 и 4 април и установи, че 46% от американците биха искали да видят Скалата като стопанин на Белия дом.

Освен това 40% от респондентите заявиха, че биха искали да видят Матю Макконъхи, който обмисля да се кандидатира за губернатор на Тексас, така и Джонсън да се кандидатират за публична длъжност.

По време на появата си през 2017 г. в " Шоуто на Елън Дедженерис" Джонсън заяви, че "сериозно обмисля" кандидатстване за президент.

В наши дни той допълнително намеква за евентуално участие в президентска надпревара с новия си ситком "Young Rock".

Според USA Today всеки епизод на шоуто включва звездата във фалшиви интервюта по време на избирателната кампания за 2032 г. Въпреки че в Холивуд звездата има проекти за години напред, той все още не е изключил един ден да се бори за Овалния кабинет.

"Бих помислил за кандидатстване за президент в бъдеще, ако това е, което хората искат", каза Джонсън пред изданието през февруари.

Макконъхи публично заяви, че би се интересувал да се кандидатира за губернатор на Тексас през 2022 г., заявявайки, че би било "почетно нещо дори да се обмисля".

"Е, това се появява много напоследък. И сега ще ви кажа същото, което казвах, което е истина. Това не е извъртане. И когато кажа, че е нещо, което обмислям, това е така", каза Макконъхи на Джими Фалън в The Tonight Show. "Почетно нещо е дори да мога да го обмислям."

Проучването също така установи, че 39% от хората вярват, че известните личности биха станали добри политици, като се има предвид, че имат политическа пригодност.

Участниците в проучването също бяха помолени да изберат най-известните личности, които биха искали да видят да се кандидатират за президент, което беше разделено на две категории: мъже и жени.

За категорията знаменитост от мъжки пол Том Ханкс (22%) и Уил Смит (21%) се класираха най-високо, а за категорията знаменитости жени Анджелина Джоли (30%) и Опра Уинфрои (27%) бяха сред най-популярните избори. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари