Демократическата партия се обедини около Джо Байдън

0
Демократическата партия се обедини около Джо Байдън
Демократическата партия се обедини около Джо Байдън Видео: NOVA

За 75% от американците възрастта на президента е проблем

Демократическата партия се обедини около Джо Байдън след поредните въпроси за напредналата му възраст и състоянието на паметта му. Докладът за задържаните от президента на Съединените щати секретни документи го описва като човек с видими проблеми с паметта.

От управляващата партия нарекоха тези пасажи "неоснователни, неточни и неуместни". Разследването защо Байдън е задържал в дома си секретни документи беше водено от републиканец, назначен от Тръмп. Притесненията за възрастта на президента се споделят от широк кръг в обществото. Проучване, поръчано от Ен Би Си тази седмица посочи, че над 75 процента от американците смятат това за сериозен проблем.

"Начинът, по който е описано поведението на президента в този доклад, трудно би могъл да бъде по-далеч от фактите. Очевидно е политически мотивиран и безпочвен", заяви Камала Харис, вицепрезидент на САЩ.

Според Фейла Нума - жителка на Ню Йорк, този въпрос ще се отрази на гласуването на хората. „Ако човек има загуба на паметта, дори да не е драстична, това променя и решенията му и всичко останало", каза Нума, съобщава NOVA.

"Бих предпочел кандидат, който е по-млад и от двамата. Някой по-близо до моето поколение, който разбира по-добре начина ни на мислене. В това отношение се надявам на промяна", заяви младият Ник О'Донъл, жител на Чикаго.

Кардел Филипс, също жител на Чикаго, не вижда смисъл в процедурата. „Има толкова много по-млади хора в Конгреса. Интелигентни, енергични - защо не изберат някой от тях", запита той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари