Полицията в САЩ арестува хлапе за убийство на динозавър

0
Полицията в САЩ арестува хлапе за убийство на динозавър

В пореден скандал се забърка американската полиция след като арестува ученик за убийството на динозавъра на съседите му.

Куриозната случка се разиграла в Съмървил, Южна Каролина, съобщи Ориндж нюз, цитиран от "Всеки ден". В училището заръчали на Алекс да напише домашна работа, по подобие на статус във "Фейсбук", за нещо интересно, което му се е случило. 16-годишният гимназист без да му мисли много написал: "Убих домашния динозавър на съседа. За целта си купих пистолет."

Ръководството на школото се стреснало от съчинението и алармирало полицията. Тя реагирала на момента и отвела Алекс Стоун за разпит, обискирала шкафчето и раницата му за оръжие, но не намерила нищо.

Независимо от това и без да се смущават от всеизвестния факт, че динозаврите са измрели преди милиони години, полицаите го арестували и след "труден разпит" го обвинили, че е смутил училищния живот. За капак Алекс бил отстранен от занятия за една седмица.

"Разбирам да го бяха накарали да напише отново домашното заради оръжието- каза тя. - Първо, вече няма динозаври. Второ, той още не е навършил предвидената възраст, за да може да си купи пистолет.", възмущава се майката на момчето Карън Грей.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари