Полицията спря пиян шофьор след гонка по улица "Борисова"

2
Пробата е показала над 1.3 промила
Пробата е показала над 1.3 промила Снимка: Dunavmost

Бързо производство е образувано срещу водач, показал положителна проба за алкохол при полицейска проверка

Около 21:50 ч. на 30 август в град Русе, на улица "Борисова", екип на Първо РУ е предприел спиране и проверка на водача на лек автомобил "Волво V70", след като колата е направила обратен завой на двойна непрекъсната линия. При подаден звуков и светлинен сигнал шофьорът на автомобила не е реагирал, а е продължил движението си по улица "Борисова" в посока булевард "Скобелев" и спира на улица "Атанас Буров" №6. Извършена е полицейска проверка, при която се установява, че превозното средство управлява 39-годишен мъж. Направена му е проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е показала положителен резултат от над 1,3 промила в издишания въздух.

Констатираните нарушения са документирани, водачът е дал кръвна проба, по случая е започнато бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -12
    2
    niki
    До 1 ти не си правил обратен завой на Борисова така ли хаха
  • 21
    1
    U turn
    Само за близо 50 мин в, петък срещу събота вечер, преброих над 14 обратни завоя на "Борисова" и то само в участъка бърза закуска бл. "Вяра" и магазина на "Пацони". Нямате си и идея какви хора слизат и се качват в колите си вечер там и какви героизми вършат с "бързите си и яростни" коли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари