Полицията спипа двама мъже с наркотици в Русе

2
Двамата мъже са хванати с амфетамин и марихуана
Двамата мъже са хванати с амфетамин и марихуана Снимка: Архив

Двамата мъже са хванати с амфетамин и марихуана

На 21 ноември около 1:30 ч. в град Русе, в района на пазарчето на ул. "Неофит Рилски", полицейски екип е извършил проверка на 33-годишен русенец. В задния джоб на дънките си той е имал количество бяло кристалообразно вещество, за което е заявил, че е метамфетамин и е за негова лична употреба. Той го е предал на полицейските служители. По случая е започната проверка.

Около 1:10 ч. на 22 ноември, в района на магазин на улица "Чипровци" в Русе, служители от Второ РУ са извършили полицейска проверка на млад мъж на 24 години. В ръката си той е държал полиетиленов плик, в който е имало топче суха тревна маса. 24-годишният обяснил, че в плика има марихуана и го е намерил. По случая е регистрирана преписка и се изяснява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари