Полиция нахлу в дома на областен координатор на ГЕРБ

0
За това съобщи самият той
За това съобщи самият той

Става това, което се случи преди три месеца, разказва Георги Мараджиев

Полиция нахлу отново в дома на областния координатор на ГЕРБ Пловдив област Георги Мараджиев, съобщи самият той, цитиран от Радио "Фокус"- Пловдив.

Става това, което се случи преди три месеца“, каза Мараджиев. "Идват да търсят сина ми заради някаква мистериозна анонимна жалба срещу него за купуване на гласове“, разказа той. „Звънят му на телефона, разбират, че той е на почивка с децата си и въпреки това, само след минути, се отзовават пред нас, където живеем всички, заедно с възрастните ми родители. Решават да се убедят дали това наистина е така. 8 души полицаи от Икономическа полиция поискаха да влязат и да започнат обиск. Аз не им позволих, тъй като нямаха никаква заповед за обиск“, разказа още Мараджиев.

По думите му това не е случайно, а истинска репресия. Преди обяд той е пред полицията заради привиканите около 40 души от Раковски, а по обяд вече „бухалката“ на полицията е в действие и спрямо него.

Нека да викат мен, нека да удрят по мен, а не по родителите и детето ми“, възмутен е Мараджиев.

Той очаква в следващите две дни да има атака и към община Стамболийски, която ръководи. „Но няма да го позволя. Да заповядат, барикада ще направя. След изборите може, но не сега“, добави Георги Мараджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Всяка жена си мечтае за размер... който няма значение!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари