Полицейският служител е бил наръган в гръб

0
Двамата разследващи полицаи не са провокирали конфликта
Двамата разследващи полицаи не са провокирали конфликта Снимка: Press TV

Двамата разследващи полицаи не са провокирали конфликта

Полицаите не са били въоръжени. В опит да се оттеглят са застигнати от нападателя, уточни старши комисар Лазар Христов.

20-годишен криминално проявен намушка полицай в ромския квартал в Казанлък. Служителят на реда е в реанимацията на болницата в Стара Загора. Състоянието му е стабилно.

„Полицаите са отишли, за да призоват лице, но биват заобиколени от жителите на квартала. Един от тях изважда два ножа и напада колегите“, каза старши комисар Лазар Христов, директор на ОДМВР - Стара Загора.

„След нападението е задържан. Нараняването е в гръб. Полицаите не са били въоръжени. В опит да се оттеглят са застигнати от нападателя. Намушкан е еднократно в гърба. На дренаж е и е в реанимация, но е стабилен“, добави той.

Полицията в Стара Загора е започнала полицейска операция в трите ромски махали на Казанлък срещу битовата престъпност, нелегални мигранти и незаконни вещества, уточни директорът на ОДМВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    ДО номер 2 колосалния гений
    За да е добре човечеството, трябва следните да бъдат унищожени - сащ, англия, франция, германия, русия, китай, израел, арабския свят и най-вече масоните.
  • -4
    4
    Хасан Великолепни
    Каквонорки бе розов педераст. Като спрат тока ти ли ще ядеш хуя на мангалите от Казанлък или майка ти? Българак осмърдян.
  • 4
    3
    До даскал
    По единствено работещия метод - с терористи не се преговаря. Поздравления и за академик Денков за твърдата позиция!
  • 2
    2
    daskal
    Нещо подобно е положението около Газа - война на местните мангали срещу цивилизацията. Как да се оправя човек с такива същества?
  • 9
    1
    Допълнение
    Тази сутрин в новините съобщиха, че обикновено разследващите полицаи влизат в махалите на мангалите с подкрепление от други полицаи, но в момента полицията в област Стара Загора е свръхнатоварена и не са имали кого да пратят. Сещате ли се защо? За да охраняват ония оядени терористи, които вече 13 дни са блокирали пътищата на държавата с безумните си искания към държавата и всички нас - да си гушат огромните заплати, да ни тровят с мръсен въздух и да им се гарантирали работните места за вечни времена. Движението на половината страна е блокирано, орките си карат пикника с палатки, ядене, пиене и "Бяла роза", а полицията ги пази, вместо да си върши другата работа. Кой още ги подкрепя интересно...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари