Полицейска спецоперация в Русе

1
Масови проверки на изхода на Русе в посока град Бяла
Масови проверки на изхода на Русе в посока град Бяла Снимка: Архив

Масови проверки на изхода на Русе в посока град Бяла

Специализирана полицейска операция по линия на пътния контрол се провежда днес в Русе. Това съобщи регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева.

В операцията участват служители от "Пътна полиция", регионална дирекция "Автомобилна администрация", агенция "Митници", Националната агенция за приходите, Агенция "Пътна инфраструктура" и Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата".

Проверките се осъществяват на изхода на Русе в посока град Бяла и са насочени към шофиране след употреба на алкохол или наркотични вещества, използване на светлините на превозните средства, използване на обезопасителни колани от водачите и пътниците, на детски обезопасителни системи, както и каски от водачите на мотоциклети и мотопеди.

Униформените проверяват и за наличие на задължителна застраховка "Гражданска отговорност", както и за техническото състояние на превозното средство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    до 6
    ами тя корупцията има две страни, единият взема, а другият дава! ако този дето дава не даде, няма и да има корупция!
  • 0
    9
    до 7
    абе нещо митничарите ги няма в списъка ни на първа, ни на втора категория труд, нещо да не ментиш?!?
  • 0
    8
    !@#$
    Преди време беше, един адвокат нещо се беше заял с тях. Нареждат му да отвори багажника, а той: "Няма проблем, вади протокола за претърсване и вписвай поемни лица". На калинки ги направи.
  • 1
    7
    русенец
    Мой познат от митническа администрация отдааавна се пенсионира на 45. Аз ще работя до 65, за да му изкарвам пенсията.
  • 2
    6
    Кик
    Големият проблем наистина е чудовищното ниво на корупция от най- низшите слоеве ( вземете, например произволно един таксиметров шофьор) и стигнете до агенции, дирекции и ведомства. Никакви постъпки не се правят за намаляне . Скоро няма да има какво да се краде, защото болшинството ще са неграмотни ци$ани! Поне още 30 млади мотористи ще загинат до края на годината , ако не се озъптят нещата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари