Полицаят, ударил тираджията на пътя, е от КАТ - София

0
„Полицаят ми каза първо, че имам глоба и след това добави: „Няма да има наказание, дай за супа и кафе”, разказа международният шофьор
„Полицаят ми каза първо, че имам глоба и след това добави: „Няма да има наказание, дай за супа и кафе”, разказа международният шофьор Видео: NOVA

Български полицай беше заснет да удря шамар на турски шофьор край София

Кадрите са от видеорегистратора на камиона, разкрива NOVA

Случаят предизвика сериозен отзвук в турските медии, защото шофьорът твърди, че получил шамар, тъй като отказал подкуп на униформените.

Според 52-годишния Мухсин Казан скандалът между него и полицията станал, след като бил спрян за неправилно изпреварване. Пред турската телевизия NTV Казан твърди, че униформените са му искали подкуп.

Полицаят ми каза първо, че имам глоба и след това добави: „Няма да има наказание, дай за супа и кафе”, разказа международният шофьор.

След като тираджията отказал, последвала и плесницата.

Полицаят ме хвана за ръката и каза: „Дай шофьорска книжка“. Минахме отстрани на камиона, където камерата не снимаше. Каза, че няма да имам проблеми, ако му дам 100 евро”, добави потърпевшият.

Пред NOVA от МВР съобщиха, че по случая вече са се самосезирали и са започнали незабавна проверка. Служителите от клипа били установени за по-малко от 2 часа. По наша информация става дума за пътни полицаи от КАТ-София област.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари