Полицаят с убитите родителите се разплака в съда

0
Полицаят не издържа: Не сам ги пипнал, няма кой да ги погребе!
Полицаят не издържа: Не сам ги пипнал, няма кой да ги погребе!

"Нямам общо с разстрела на родителите ми. Това може да се провери. След толкова години безупречна служба в полицията ме направиха изкупителна жертва. Чувствам се предаден от ръководството на полицията и от част от колегите ми".

Това каза в Районния съд – Пловдив полицаят от Икономическа полиция Венцислав Караджов, информира БЛИЦ.

Миналия вторник, родителите му Божурка и Цветан К бяха намерени разстреляни в къщата им в пловдивския кв. „Смирненски”. Единственият заподозрян и единственият с мотив е синът Венцислав.
 
Тъй като между сина и родителите му е имало непрестанни скандали и заплахи. Те са се съдили за къщата и имота. Дни преди убийството съдът е присъдил къщата и двора да останат на старите, а синът да ги придобие след тяхната смърт.
 
Смята се, че старците са убили миналата неделя, а тогава Венцислав има твърдо алиби, че е бил с жена си в Брацигово да наливат вода.

Полицаят няма повдигнато обвинение за убийството на родителите си, но е с обвинение за това, че е предоставил един от пистолетите си на 14-годишния си син и го е учил да стреля.
 
Венцислав Караджов категорично отрича да е давал оръжие на момчето. Той обясни, че оръжието е с много голям заход, много тежко и детето не може да борави с него. В 14 часа съдът ще реши дали да го пусне от ареста, или да го остави вътре.
 
"Няма кой да погребе родителите ми, няма кой да прибере детето ми от училище
", каза Карладжов и се разплака пред съда.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари