Полицаят, прегазил 7-годишната Моника в село Братаница, се отърва с условна присъда

1
Близките на загиналото дете са недоволни от присъдата и готвят протест
Близките на загиналото дете са недоволни от присъдата и готвят протест Видео: BTV

Близките на загиналото дете са недоволни от присъдата и готвят протест

Недоволство в пазарджишкото село Братаница, след като съдът намали присъдата на полицая, който прегази и уби на пътя 7-годишно момиченце.

Вместо ефективно наказание в затвора Апелативният съд в Пловдив му наложи условна присъда, съобщава bTV.

Марин и Блага Калоферови загубиха 7-годишната Моника преди година и половина. Дъщеря им загина, след като беше ударена на пешеходната пътека в центъра на селото от служебната кола на полицая Владимир Панайотов.

Ефективната присъда от 4 години и 8 месеца, която беше дадена от Окръжния съд в Пазарджик, е намалена на 3 години условна присъда с 4 години изпитателен срок.

Роднините на загиналото дете са недоволни от присъдата и готвят протест в петък, ще затворят пътя в Братаница.

Защитата на подсъдимия Владимир Панайотов заяви, че присъдата е справедлива, отчитайки личните му особености.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    daskal
    Това е някаква зловеща шега! Някаква откачена гавра с живота и чувствата на хората! И този убиец как ще живее спокойно занапред? Как ще си ляга вечер? А така наречения "съд"? Тези "съдии" какви "лични особености" на ченгето имат предвид, че да го пуснат по живо по здраво след като е убил дете? Те деца и близки имат ли?
  • 16
    1
    русенец
    С нашата съдебна система е по-изгодно да убиеш някой, отколкото да го напсуваш.:((( Единствената ни утеха е, че съдии и прокурори също биват убивани.:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари