Полицаи заловиха 104 килограма канабис

0
При проведена специализирана полицейска операция ...
При проведена специализирана полицейска операция ...

При проведена специализирана полицейска операция служители на ГПУ-Петрич са открили вчера в къща в село Скрът 237 грама суха маса и 8 кг зелена маса, реагиращи на канабис.

В съседно дворно място са открити още растения, реагиращи на канабис, с общо тегло 95 кг. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сухата маса е иззета. Растенията са унищожени на място от комисия. По случая в ГПУ Петрич е образувано досъдебно производство, уведомена е районната прокуратура.

Граничен полицейски наряд от ГПУ Ивайловград е спрял вчера за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 54-годишен мъж. В багажника на автомобила граничните полицаи са открили кашон с 19,375 кг нарязана листна маса тютюн без акцизен бандерол. На водача е съставен административен акт, уведомена е районната прокуратура.

По случая в ГПУ-Ивайловград е заведен заявителски материал, акцизната стока е иззета и предадена на митническите власти. Междувременно гранични полицаи от РДГП-Бургас съвместно с митнически служители са извършили вчера проверка на хотел в курортния комплекс „Св. Св. Константин и Елена”. В котелното помещение са открити в 18 туби общо 168 литра, пълни с етилов алкохол. Те са задържани в Митница Варна. 

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари