Полицаи върнаха изгубената кобила на Исмаил от село Буховци

0
Животното е било подплашено от силен гръм в събота следобед
Животното е било подплашено от силен гръм в събота следобед Снимка: ОД МВР - Шумен

Животното е било подплашено от силен гръм в събота следобед

Открит е стопанинът на кобилата, намерена от полицията край Стария град в Шумен. Животното вече е върнато на 50-годишния Исмаил Шабанов от село Буховци. Той е обяснил на униформените, че се занимава със събиране на билки, а вчера следобед при гръмотевична буря кобилата му е избягала. Според експертите това обяснява и пътя по горите на Шуменското плато на животното. Шабанов разбрал, че кобилата му е открита от приятели в социалните мрежи.

Припомняме, че около 22:00 часа снощи в дежурната част на Районното управление на МВР - Шумен беше получен сигнал, че в района на Стария град е забелязан кон, който се придвижва сам и е изплашен. Животното беше транспортирано със съдействието на полицията при частния стопанин Владимир Василев от шуменския квартал "Макак", който се грижи за него, информират от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари