Полицаи спипаха мъж да пуши марихуана в Парка на младежта

2
Полицаите намерили кутия от цигари с тревна маса
Полицаите намерили кутия от цигари с тревна маса

Полицаите намерили кутия от цигари с тревна маса

Бързо производство за притежаване и употреба на наркотични вещества е образувано при направена проверка от служители на ОДМВР – Русе, като при извършване на обход в парка на младежта, минават покрай лице от мъжки пол, което пуши цигара от която се носи характерен мирис на марихуана, съобщиха от МВР - Русе

При извършен полеви тест на сухата тревна маса, намерена в кутия от цигари, която лицето държи в себе си и остатъка от цигарата, същите реагират на марихуана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    12
    mito
    eee не остана престъпник в държавата всичките ги изловиха колко добре работи и милиция и прокуратура после нямало закони бравоо
  • 6
    11
    Аз Колев Петров
    Ей това са нашите полицаите винаги готови да покажат колко са прости. С какво навреди на обществото този пушещ марихуана човек??? Сега мижитурките ще кажат ама той вреди на себе си. И кво, а ти дето пушиш кутия цигари на ден и пиеш поливин литър водка на вечер какво е??? Само автобуси за вас, некадърни ченгета!!!
  • 4
    10
    Jori
    Тревна маса, да ви имам гениалия изказ ...некадърници осмислят заплатите си с посредственост-непосредствено
  • 5
    9
    хахаах
    Баси геройството полицейско.
  • 6
    8
    Тодор
    Автобуса ще дойде и за тия умрели куку
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари