Полицай спипа крадец в Русе, докато носи 40 инчов телевизор

2
37-годишният мъж откраднал телевизора от местността "Сухия кладенец"
37-годишният мъж откраднал телевизора от местността "Сухия кладенец" Снимка: Архив

37-годишният мъж откраднал телевизора от местността "Сухия кладенец"

На 28.08.2023 г. около 14:30 часа при обход в местност "Сухия кладенец", полицейския инспектор обслужващ района установил 37-годишен мъж криминално проявен и осъждан, който носел увит в олекотена завивка 40 инчов телевизор марка "Краун".

При проведена беседа с него е установено че телевизора е откраднат от вила в местността. Извършен е оглед на местопроизшествие - вила, собственост 75 годишен мъж от град Русе. Установено, е че в имота е проникнато чрез счупване на прозорец на спалнята, от където е извършена кражба на телевизор, дамски бижута и дамски парфюм, всичко на стойност около 360 лева.

По случаят е образувано бързо производство за извършеното престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Иванова
    Пострадалите от домови кражби в село Церовец,общ. Иваново пихме по една студена вода! А крадецът от село Сваленик си кара необезпокояван пистовият мотор. С част от крадените вещи беше заловен , но нищо!
  • 8
    1
    Балканеца
    За да бъдем коректни, редно е да кажем, че крадеца в никакъв случай не е циганин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари