Полицаи спасиха колабирал мъж в Бургас

2
40-годишният бургазлия си е глътнал езика във фоайето на Четвърто РУ
40-годишният бургазлия си е глътнал езика във фоайето на Четвърто РУ Снимка: Facebook / ОДМВР - Бургас

40-годишният бургазлия си е глътнал езика във фоайето на Четвърто РУ

40-годишен бургазлия е бил спасен от четирима полицаи в Бургас, след като си глътнал езика, съобщиха от ОДМВР.

Инцидентът е станал днес по обяд в Четвърто РУ в к-с “Меден рудник”. Мъжът искал да подаде жалба, но внезапно колабирал във фоайето, гълтайки си езика. На помощ му се притекли инспектор Мартин Тодоров, младши експерт Тодор Найденов, разследващ полицай Динко Чалъков и младши инспектор Никола Костадинов от сектор “Пътна полиция”.

Дошлият на място екип от “Спешна помощ” констатирал, че бургазлията вече е в добро здравословно състояние, като навременната намеса на полицейските служители, се оказала ключова за запазване на живота му. Въпреки това го откарали до УМБАЛ Бургас за преглед и установяване на причините за колапса, уточни говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Ръководството на дирекцията изказва благодарности към служители на реда от Четвърто РУ, които за пореден път са демонстрирали професионализма и екипната работа, довели до спасяването на един човешки живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари