Полицаи помагат на Йорданка Христова на път за Турция

0
Певицата пука гума, двама полицаи ѝ помагат да я смени
Певицата пука гума, двама полицаи ѝ помагат да я смени Снимка: Йорданка Христова / Facebook

Певицата пука гума, двама полицаи ѝ помагат да я смени

МВР спасява Йорданка Христова малко преди грандиозния ѝ юбилеен концерт днес. Малко преди да излезе на първата ни сцена в НДК, Данчето се върна от екскурзия със сестра си Лили в Турция. Преди началото ѝ изпълнителката на "Песен моя, обич моя" пука гума, за щастие без сериозни проблеми. При смяната ѝ помагат двама полицаи, пише България Днес.

"Много обичам да шофирам, беше излязло някъде, че имам млад шофьор - е, няма такова нещо, аз си карам. Та ходихме със сестра ми до Кушадасъ и изминах 1000 километра за девет часа. Премеждието, което ми се случи, преди да излезем от България, обаче бе много позитивно - отбихме се в Свиленград и при един рязък завой, спуках предна дясна гума. И направо откачих, защото много бързах. Но късмет! Помогнаха ми двама служители на МВР от Свиленград - Светльо и Стоян. Много искам да им благодаря. И вечерта вече бяхме в Кушадасъ благополучно. Там е много хубаво, ходила съм няколко пъти", с усмивка сподели Данчето.

За юбилейния ѝ концерт "Завинаги - 60 години на сцена" няма да може да остане сестра ѝ Лили, защото живее в САЩ.

"Ние с нея си правим екскурзии много често, виждаме се задължително поне по два пъти в годината. Много се обичаме", казва Данчето.

След като падна и си счупи лявата ръка преди време, певицата получи и проблем с коляното.

"В един период се обездвижих и сега не мога вече да правя много асани от йогата. Почти не клякам, правя само тези, които са ми по силите. После пия задължителните си две води - едната е гореща с лимон и сода бикарбонат, другата е с куркума, джинджифил, канела, мед и малко черен пипер. За артрита пък трябва да пия и вода с домашен ябълков оцет. От години ям постна храна, без месо. Наскоро обаче се изкуших - докато бяхме заедно със сестра ми това лято, хапнах на два пъти шкембе чорба. Но иначе като цяло вечерям рано - храня се преди 20,00 часа. И, разбира се, не преяждам", твърди Данчето.

На грижата ѝ за външния вид се дължи и красотата ѝ, като тя е единствената българска певица без никакви вмешателства по себе си. "Дори зъбите са си мои", усмихва се талантливата ни естрадна изпълнителка. Най-голямата ѝ подкрепа са двете ѝ деца - синът ѝ Григор и дъщерята Ивана.

"Ние много се обичаме с децата ми, което е най-важно. Чуваме се многократно през деня, аз дори съм досадна понякога. Те са големи и вече отдавна не ги контролирам. Сега те мен ме контролират и ми е много приятно", хвали децата си Христова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Николай
    Последно на път за Турция или на път от Турция. Да се обеси не,да се освободи! Да се обеси,не да се освободи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари