Полицаи откриха половин кубик незаконни дърва в русенско село

10
Дървесината е иззета и предадена на Регионална дирекция по горите - Русе
Дървесината е иззета и предадена на Регионална дирекция по горите - Русе

Дървесината е иззета и предадена на Регионална дирекция по горите - Русе

На 8 ноември около 12:00 часа при извършена съвместна проверка от служители на Районно управление на МВР - Ветово и на Регионална дирекция по горите - Русе, в частен дом на адрес в село Кривня, община Ветово, обитаван от 67-годишен мъж, е установено да се съхранява дървесина от вида ясен, около половин кубик, без контролна горска марка, без превозен билет и без необходимите документи.

Дървесината е иззета и предадена на Регионална дирекция по горите - Русе.

По случая е образувана проверка по описа на РУ - Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    6
    ...
    Половин кубик (нарязани и нацепени дърва) са буквално 2-3 чувала. Марки НЕ СЕ ПОСТАВЯТ НА ВСЯКА цепеница, а се поставят на една от да кажем 20 трупи в каросерията на камиона. Възможно е човечецът да е изгорил вече всички цепеници с марка от партидата, която са му продали, а може даже да не му се е паднала нито една цепеница с марка. Наказвате го, че не е изискал фактура от циганите, които са му продали дървата ли? Превозния билет за дърва, които си стоят кротко на двора даже няма да коментирам. Как не ви е срам, че вместо да хванете някой мангал дето ходи и пребива старците по селата, им прибирате дървата за зимата, пyтки?
  • 15
    5
    daskal
    Наистина е смешно и жалко. "Удряме" страшни престъпници. Някой си сварил 15 кила незаконна ракия, да пие, че да забрави мизерията си. Друг пък задигнал от гората два наръча с дърва, щото няма пари да си ги купи. А ТИР-овете са натоварени с милиони кубици законна дървесина, нали?
  • 15
    4
    ГАЦО
    За камиони няма закони,а с чувал-провал ужас в тая държава
  • 21
    3
    Моето име
    Значи 2 екипа,на МВР и РДГ , това са минимум 4 човека,са иззели,превозили и предали 0,5 м.куб. дърва. Баси акцията,само горивото на колите си и камиона не могат да си платят. Ама преписката образувана, заплатите вървят. Жал ми е единствено за 67 годишния "престъпник".
  • 24
    2
    Е, не е зле!
    Кой каза, че полицията не работи? Половин кубик дърва е това! В селска къща! Знаете ли какво ужасяващо престъпление е това! Респект пред полицаите, които са си рискували живота!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари