Полицаи откриха незаконни дърва в частни имоти във Ветово

1
Дървата за огрев били без контролна горска марка и превозен билет
Дървата за огрев били без контролна горска марка и превозен билет

Дървата за огрев били без контролна горска марка и превозен билет

Три случая на незаконна дървесина в частни имоти в град Ветово са установили при операция служители на РУ Ветово и РДГ - Русе, съобщиха от МВР - Русе.

Проверките от екипите са извършени на 19 януари, като на три различни адреса в града са открити да се съхраняват количества пространствена дървесина за огрев, от видовете цер, акация, гледича и слива, без контролна горска марка, без превозен билет и без необходимите документи.

По случаите в РУ - Ветово са започнати преписки, с оглед изясняване на престъпления по чл. 235, ал.2 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    чул
    че кмета. с.кошарна пуснал ората да си съберат, дрвъца от сокаците за огрев. всеки взел по машинка и режели ,реже. кой иска там да оди
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари