Полицаи откриха откраднат телефон в заложна къща в Русе

1
Млад мъж от Русе откраднал телефона в денонощен магазин и го заложил в заложна къща
Млад мъж от Русе откраднал телефона в денонощен магазин и го заложил в заложна къща

Млад мъж от Русе откраднал телефона в денонощен магазин и го заложил в заложна къща

На 16 октомври във Второ РУ е подадено заявление от мъж от Русе, че около 19:30 часа до денонощен магазин в гр. Русе неизвестен млад мъж му е обсебил мобилния телефон с марка „Самсунг“. Потърпевшият обяснил, че непознатият му го е взел с цел да проведе спешен разговор и си е тръгнал без да го върне. Заявената щета е на стойност 2000 лв. По случая във Второ РУ е образувана преписка и е започната работа за изясняване на престъпление по чл.206, ал.1 от НК.

В резултат на действията, извършени от служител на териториална полиция, като автор на деянието е установен 22-годишен от Русе. Изяснено било още, че той го е заложил в заложна къща в гр. Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари