Полицаи оказаха първа помощ на изпаднал в безсъзнание таксиметров шофьор

0
Съпругата на пострадалия благодари за внимателното отношение към нея и случващото се
Съпругата на пострадалия благодари за внимателното отношение към нея и случващото се Снимка: МВР

Съпругата на пострадалия благодари за внимателното отношение към нея и случващото се

"Ежедневието на полицаите е изпълнено със случки, които за тях са рутинна работа, но за някои хора са много повече. И когато отсреща получиш благодарност, тогава си даваш истинска сметка за това, което вършиш.

Такава е и историята на двамата младши инспектори Петър Динков и Петър Атанасов от Областната дирекция на МВР в Хасково. В деня, в който Полицията празнува своя професионален празник, в дирекцията пристига благодарствено писмо от Емилия Стефанова", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Преди малко повече от месец по време на работа на мъжа ѝ – таксиметров шофьор, му прилошало и изпаднал в безсъзнание. На мястото пристигнала линейка и полицейския патрул, които оказали първа помощ на Стефан Стефанов. След като лекарският екип отвел пострадалия в болницата, двамата полицаи позвънили на съпругата, за да я уведомят, погрижили се за автомобила му и я изчакали, за да ѝ връчат ключовете на колата, в които имало лични документи, допълниха от вътрешното ведомство.

"И двамата полицаи искрено ме впечатлиха с внимателното отношение към мен и случващото се. Бяха се погрижили за автомобила на съпруга ми, предадоха ми ключовете и придружиха мой близък до колата. В последствие дойдоха до Отделението по неврология, където бяха настанили съпруга ми, за да разберат какво се случва. Знам, че това е тяхно задължение, но начина, по който се отнесоха с мен и семейството ми, е впечатляващ. Внимателно, с разбиране за състоянието, в което се намирахме, без излишна показност. Толкова отдавна не съм срещала такова отношение", пише в писмото си Емилия Стефанова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    До редактора ПТРА ЛИ ПЕТЯ ЛИ...
    Алооо ПЕТЯ ПЕТРА ЛИ СИ КВА СИ НЕ ТЕ ЗНАМ АМА СИ НВКАДЪРНА! Заглавието” Полицаи оказаха първа помощ на изпаднал в безсъзнание таксиметров шофьор” а в статията жената благодари!!!!! Да ти еба путката майчина кликбайт такъв! Ти не си журналист а миндил!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари