Полицаи и пожарникари от Русе взеха призови места в Държавното първенство по ориентиране

0

В отборното класиране русенци грабнаха безапелационно златните купи

Служители от вътрешното министерство в Русе, от Областна дирекция на МВР и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, взеха участие в Държавното първенство по ориентиране за работници и служители - 2023 година. Спортното събитие се състоя през уикенда в Състезателен център - Старозагорски минерални бани, съобщиха от ОДМВР - Русе.

Русенският отбор на МВР премери сили с представители от цяла България в състав: Лидия Иванова, Светослава Попова, Наталия Кабакчиева, Радослав Пенев, Бисер Цирков, Мария Събева, Росица Александрова, Николай Халачев, Николай Георгиев, Велимира Михайлова, Анатоли Николов, ръководени от д-р Венцислав Цветков.

Това бе поредното участие на русенските полицаи и пожарникари в надпреварата и те отново завоюваха призови купи и медали за двете дирекции.

В индивидуалните състезания при жените /М35/ Светослава Попова от ОДМВР – Русе завоюва златен медал, следвана на втора позиция със среброто от Лидия Иванова от РДПБЗН - Русе, а на 4 и 5 място, в същата категория, отново от русенките Наталия Кабакчиева /ОДМВР/ и Велимира Михайлова /РДПБЗН/.

Сребро за Русе завоюва и Мария Събева /ОДМВР/ в категорията W55.

При мъжете Анатоли Николов /РДПБЗН/ спечели първото място и златен медал в категорията М21, в категорията М35 Николай Халачев от русенската пожарна завоюва среброто, а полицейският ни представител Радослав Пенев се окичи с бронзов медал.

В отборното класиране безапелационно русенци грабнаха златните купи, както при жените, така и при мъжете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    do 1
    "евала" означава "слава на аллах"
  • 3
    2
    Браво!
    Страхотно момчета! Дерзайте все така! Аз ще продължавам да работя на две места за да ви изхранвам! Вас и семействата ви! Но вие си спортувайте, забавлявайте се! Майната му, че града е затънал в кражби, грабежи, наркози и е ударил всякакво дъно. Важното е купи и медали да си раздавате в работно време. Страхотни сте!
  • -1
    1
    Азбе
    Евала, машини сте!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари