Полицаи хванаха 4 русенски бияча

3
Двама мъже са били жестоко пребити в Русе, единият на булевард "Христо Ботев" / Снимката е илюстративна
Двама мъже са били жестоко пребити в Русе, единият на булевард "Христо Ботев" / Снимката е илюстративна

След проведено разследване по сигнал за нанесен побой, служители на Първо РУ са установили двама мъже като извършители, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

На 28.08.2016 г. около 10:00 часа в Първо РУ е подаден сигнал от екип на спешното отделение в УМБАЛ - Русе, че са прегледали мъж на 32 години, на когото са установили травми, получени след нанесен побой. Мъжът е бил диагностициран със сътресение на мозъка, фрактура в областта на лицето, разкъсни рани и кръвонасядания по цялото тяло. Според първоначалните данни, подадени в полицията това е било извършено от двама непознати за него мъже. По случая е била образувана преписка по описа на Първо РУ.

При проведени оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите са събрали данни, че извършители на деянието са лицата И.П. на 23 и А.М. на 48 г., известни на правораздавателните институции. Работата по случая продължава.

Служители на Първо РУ са установили и други двама мъже нападнали друг мъж на бензиностанция в Русе.

На 28.08.2016 г. около 21:00 часа в Първо РУ е подаден сигнал от 29-годишен мъж, че същата вечер около 20:00 часа на бензиностанция, намираща се на бул.  "Христо Ботев" в Русе е възникнал конфликт между него и двама мъже, които той не познава. Мъжът е заявил в полицията, че при спречкването му е бил нанесен побой. При преглед в УМБАЛ - Русе са му били установени кръвонасядания по тялото, както и счупване на три предни зъба. Сигналът е бил документиран и по случая е започната работа по преписка, заведена по описа на Първо РУ, с оглед изясняване на престъплението.

В хода на проведени оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда са установили като извършители на деянието В.В. на 31 г. и Д.И. на 26 г. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари