Показаха кадри от момента на сблъсъка между автобуса и патрулната кола

5
Във видеото може да видите секундите преди фаталния удар.
Във видеото може да видите секундите преди фаталния удар. Видео: NOVA

Ексклузивни кадри разкриват катастрофата между патрулката и автобуса с мигранти в Бургас

Видеото, излъчено по Нова телевизия, разкрива момента на фаталния сблъсък, при който загинаха двама полицаи. 

Във видеото може да видите секундите преди фаталния удар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До Дарвин
    Абе дДарвинчо, къде видя автобусът да ги заобикаля, чисто и просто автобусът влиза в кръковото движение. Напротив, полицаите в последнияя момент се опитват да избягат удара, но е било фатално късно. А и кога мислиш че има време да излязат от колата, това става за 1-2 секунди. Изгледай добре и виж по секунди, даже части от секундите. Въпросът както вече писах в друг пост, защо толкова късно им подават сигнал за този автобус, като той е преследван около 70 км близо час. Достойни полицаи, достойни мъже, достойни българи
  • 2
    3
    Поклон пред двамата полицаи!
    Саможертва - колко българи са способни на такава смелост, за да жертват себе си в днешно време?
  • 4
    2
    Дарвин до 1
    Човече, не става дума за мразене или харесване. Полицаите са идиоти. Затапи с патрулката, излез от нея, не е нужно да стреляш. Ти във видеото видя ли, че автобуса тръгна да ги заобикаля, но те нарочно се бухнаха в него. Като, че светещите им буркани са някакъв щит.
  • 1
    1
    ...
    Мразя ченгета ! Но за тези момчета искрено ми дожаля. Излизат, запречват автобуса, за да изпълнят дълга си и биват размазани, като мръсни кучета. Ужасяващо ! Ужасяващ ужас ! Скърбя за тези момчета. Обявете ги за национални герои, кръстете училища и улици на тях. Те защитаваха националната сигурност и спокойния сън на народа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари