Похвално! Стартира "пробивът Кауфланд"

5
Дейностите са част от "Интегрираната система за градски транспорт на Русе"
Дейностите са част от "Интегрираната система за градски транспорт на Русе"

Изграждането на т. нар. "пробив Кауфланд", който трябва да подобри връзките на квартал "Родина" с централната част на Русе през булевард "Липник" стартира утре, 25 септември. Това съобщи днес кметът Пламен Стоилов.

Договорът за проектиране и построяване на подлез за обществен градски транспорт, автомобили и велосипеди и нова улица между квартал "Родина" и бул. "Липник" е сключен още в началото на 2014 г. и е на стойност 5 705 411 лв. без ДДС. Изпълнител е консорциум "Еротрансинженеринг", съставен от „Пътинженеринг“ ООД Русе, „П.С.ЕРО“ Русе, „Евротранспроект“ ООД София.

Дейностите са част от "Интегрираната система за градски транспорт на Русе". По този проект консорциум "Монолитпътконсулт груп", съставен от "Пътинженеринг“ ООД от Русе, "Монолит“ АД от Хасково, „Инжконсултпроект“ ООД от Варна и „Джи Ти Ер груп“ ЕООД с управител и собственик Пламен Атанасов Цветков от Русе, се е заел с проектиране и реконструкция на кръговото движение по "Липник", доизграждане на пешеходен подлез в района и обособяване на лента за движение на автобуси по бул. "Цар Освободител". Договорът за този компонент е за 8 762 697.82 лв. без ДДС и е сключен на 14 април.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари