Поголовна сеч в квартал "Дружба"

5
Тук няма сензация, а жалка действителност
Тук няма сензация, а жалка действителност

Тук няма сензация, а жалка действителност

Загрижена гражданка сигнализира в социалните мрежи за поголовна сеч на дървета в русенския квартал "Дружба" 3 срещу "Дом Майка и дете".

"Качих този пост с надежда журналисти и екоактивисти да се самосезират и направят компетентна проверка, която на нас гражданите би коствала дълга бумащина от жалби и проверки без резултат. Но и тях това, че всичко е РЕГЛАМЕНТИРАНО ги спира. Изгубихме борбеният си дух. Къде сме, кои сме!", пише г-жа Илиева във фейсбук групата "Забелязано в Русе".

"Тук няма сензация, а жалка действителност", отбелязва с огорчение жената и споделя видео, в което се виждат мъже с резачки и вече отсечени дървета.

"Целта е да се осъществи проект на частник за строеж на гаражи. И се питаме как ли е станало!?", допълва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Маугли
    Това е заприличало на джунгла. Госпожата досега можеше да се погрижи, но е по-лесно да се пише
  • 23
    6
    1234
    Гражданското общество е неактивно, а отговорните институции са абтикирали отдавна! Не виждам пречка да се сече дивашки, да се паркира в зелените площи без ни най - малко това да се намира за нередно! Да се горят гуми, ПДЧ -та, стари боядисани дограми, обувки, дрехи ... Да се хвърлят строителни отпадъци до контейнерите за смет без да се съзнава, че така се оскъпява извозването им за сметка на всички граждани, защото трябва да се ангажират отделни МПС-та, работници ... Общо взето си заслужава съдбата този народ! Наченки за оправяне не виждам, понеже братята ци@ани вече съставляват немалка част от обществото, справка в родилното сочи, че на 10 родени деца, едва 2-3 са българчета.Дано властимащите, които милеят за България се осъзнаят! Задължително ограмотяване на цялата нация е нужно!
  • -8
    5
    Чичото
    Беше добре когато го нямаше ,Здравец Изток.Дружба 1, Дружба 2,Чородейка . Ходихме по 10дни в строителството ,за да дойдат ТОРБИТЕ да работят в големият заводи Сега ще радваме на техните ИЗПЪЛНЕНИЯ Виновен е СОЦИАЛИЗМА
  • 17
    4
    Въпросче
    Къде е Ванката, изтъкнатият екоактивист да си направи поредния PR и реклама, след които няма никакъв резултат. Последната му PR акция беше за физкултурния салон на училище Иван Вазов. Явно няма интерес момчето, друго е месечната заплата да е колкото няколко месечни заплати на отрудените хора, а да не говорим за пенсии.
  • -8
    3
    kamani i darve
    само си хабят инструмента за тия клечки
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари