Подвижните урни от Русе потеглиха към гласоподавателите с увреждания

1
Членовете на комисиите са придружавани от полицейски екипи
Членовете на комисиите са придружавани от полицейски екипи Видео: Русе Медиа

Членовете на комисиите са придружавани от полицейски екипи

Двете подвижни избирателни секции в община Русе потеглиха тази сутрин в 8:00 часа към гласоподавателите с физически затруднения, които искат да гласуват, но не могат да отидат до секциите. Членовете на комисиите са придружавани от полицейски екипи заради охраната на подвижните урни с бюлетините.

"В тези секции се гласува само с хартиени бюлетини и не се извършва видеонаблюдение при преброяването, така че не се очакват затруднения за комисиите", каза зам.-председателят на 212-а подвижна избирателна комисия Димитринка Маринова, предава Русе Медиа.

Членовете на комисията първо ще отидат до Семерджиево, където има подадени заявления от гласоподаватели, след което ще се върнат в Русе. „Заявленията не са толкова много, но адресите са разпръснати из целия град, което донякъде ще ни затрудни в придвижването. Но сме се справяли, предишните избори беше организирано по същия начин като адреси и заявления, влязохме в рамките на изборния ден“, каза още Маринова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари