Подробности за жп катастрофата край гара Карнобат

0
Камионът, който бе блъснат от влак, е превозвал бали сено
Камионът, който бе блъснат от влак, е превозвал бали сено

Камион се е врязал в бързия влак Бургас-София в района на жп гара Карнобат тази сутрин, съобщават от полицията в Бургас.

Инцидентът  е станал в 9:15 ч, непосредствено след като влакът напуснал гарата. Точно тогава камион, натоварен  с бали сено, опитал да премине през релсите, но бил ударен от машината.

<strong class='keys'>Камион</strong>ът, натоварен с <strong class='keys'>бали</strong> <strong class='keys'>сено</strong>, се опитал да премине през жп <strong class='keys'>релси</strong>те.

Камионът, натоварен с бали сено, се опитал да премине през жп релсите.

Само ниската скорост, с която се е движел влакът,  е предотвратила трагедия и в крайна сметка ударът се разминал  с материални щети. Уплашените пътници са били свалени от влака.

Уплашени пътници изчакват край <strong class='keys'>релси</strong>те.

Уплашени пътници изчакват край релсите.

Заради жегите някои разпънали плажни чадъри, които носели в багажа си от почивката на море. В момента се разчиства съседната жп линия, уточниха от полицията.

<strong class='keys'>Камион</strong> се вряза в пътнически <strong class='keys'>влак</strong> край <strong class='keys'>Карнобат</strong> (Обновена, снимки)

Алкохолните проби на машиниста и шофьора на камиона са отрицателни, каза говорителят на Областната дирекция на МВР Бургас Цветелина Рандева, цитирана от 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари