Подпалвачът на колите на ЧСИ в Русе се оказа човек на „Възраждане“

6
Пепи Перов е заместник-председател на формацията в Русе
Пепи Перов е заместник-председател на формацията в Русе Снимка: Фейсбук, ПП "Възраждане"

Подпалвачът на колите на ЧСИ в Русе се оказа човек на „Възраждане“

Единият от арестуваните подпалвачи се оказа член на партия „Възраждане“. Това става ясно от по-стара публикация на партията във фейсбук. Пепи Перов е заместник-председател на формацията в Русе.

Работел е в траурна агенция в града, в момента е безработен. Той беше човекът, замерял със снежни топки Кирил Петков на връх Шипка. 

Припомняме, че Окръжна прокуратура - Русе внесе в съда обвинителен акт срещу двама мъже за палеж на лек автомобил и на сграда - престъпление по чл. 330, ал.3, пр.1, вр. ал. 2, т. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 20, ал.2 НК.

Обвинението срещу П. П. и Х.С. е за това, че на 17.12.2020 г. в гр. Русе, в съучастие, запалили имущество със значителна стойност . Обвиняемият П.П. знаел, че между бащата на приятелката му и пострадалия И.Х. има неразбирателство, като подозирал, че автомобилът на баща ѝ бил запален по негово поръчение. Затова решил да му отмъсти като подпали негово имущество. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    29
    патил
    подпалвачите да си купят една самобъсначка и да се обръснат отзад и малко възелин че ще им подпалят задника като ги приберат
  • 9
    28
    Менторът
    С обезщететия за вреди,които си причинил на хората ,живота не свършва.Това наказва хора,като Радослав Гочев,Пепи Перов и др които престъпват закона.Най-силна система от ЧСИ има в САЩ и в развитите държави.Много българи живеят и работят и правят пари там.в България никой не инвестира заради нестабилността.в някои държави по-лесно се работи и печели,а в други по трудно.С палене на коли и каране на такси не може да забогатееш,още по малко и когато си създаваш сам неприятности.
  • -1
    27
    Зъб за зъб, око за око, ръка...
    А кой е начинът да се бори човек с плеядата от "законни" крадци, като се започне от "законодателната" власт и се стигне до "изпълнителната" власт? Заради такива, българите сме изчезващ вид, я имаме 5 милиона етнически българи, я не. Единствената причина в САЩ да съществува демокрацията е, поради факта, че всички имат конституционното право да са въоръжени и право да защитават себе си, семействата си и собствеността си и държавата си. Там няма мутри. Там няма рекетьори. Там такива като ЧСИ-тата не биха просъществували дълго. Зъб за зъб, око за око, ръка за ръка - това е библейската справедливост.
  • -2
    26
    Wesi
    Русенският Робин Худ/машалла, Пепи!!
  • 9
    25
    До Радослав Гочев/галилея
    Радослав Гочев/галилея и осъден два пъти за клевета и набеждаване,глоба в полза на държавата от 15000лв.Хроничен длъжник-осъден престъпник.Напънал се и той акъл да дава.Скоро ще си плати задълженията.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари