Подозират банкова служителка в Стралджа, че е източвала сметки на клиенти

0
Хората не вярват, че банковата служителка е злоупотребила с парите
Хората не вярват, че банковата служителка е злоупотребила с парите

Подадени сигнали и жалби до прокуратурата до момента няма

Банковата служителка от Стралджа, за която се смята, че е източвала сметки на клиенти в размер на около 1 милион и половина лева, отказва коментар по случая. Част от хората в града все още не са проверили липсват ли пари от сметките им. Подадени сигнали и жалби до прокуратурата до момента няма, предаде БНТ

Притеснението сред хората от Стралджа, клиенти на банката с източените сметки продължи и днес. Едни са успели да проверят сметките си, други ще го направят още в понеделник. Стоян Тенев работил дълго време в чужбина и имал спестявания в банката. Разбрал за проблема и отишъл да провери сметката си.

"Служителката вика - всичките ти сметки са нулирани, нямаш никакви пари. 900 лв. и 200 евро, нещо такова ми каза, че са ми останали. Викам, как нямам, те са над 100 000 лв, 100-110 000 лв са. Описаха ми всичките документи, изкараха ги на ксерокс копия, пратиха ги в Ямбол и продължава разследването", каза Стоян Тенев.

В Стралджа продължават коментарите за източените сметки от банката и банковата служителка. Опитахме се да разговаряме с нея. Тя обаче отказа коментар докато не приключи проверката.

Хората не вярват, че банковата служителка е злоупотребила с парите. Определят я като много добър и съвестен човек и служител.

До този момент няма коментар от банката, в чийто клон са установени нередности. В прокуратурата в Ямбол няма подадени сигнали и жалби по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари