Подлезът пред жп гарата потъна в забрава

2

Подлезът в Русе е потънал в забрава и разруха.

Ние от ПП "Възраждане" - Русе задаваме въпроса:

Защо се е стигнало до това окаяно състояние на подлеза пред централна ЖП гара?

Като преминеш през него имаш чувството,че си попаднал в сцена от филм на ужасите...Този обект е построен преди 30 години и е бил едно от най-оживените места в града-с магазини,заведения и фризьорски салон.

За огромно съжаление в момента функционира единствено фризьорския салон,но в тези условия не може и да се мисли за развитието на какъвто и да било друг вид бизнес.

Подлезът е посрещал и изпращал хиляди,а може би и повече посетители и гости на града,благодарение на местоположението си.Той би трябвало да е визитката на град Русе, а не срама,в който се е превърнал, поради безхаберие и нехайство от страна на властимащите.

Днес няма живот в него, няма хора а има само мизерия, разруха и забрава...Защо се стигна дотук? Кой е отговорен за това му покъртително състояние към днешна дата? Няма конкретни отговори, няма действия...няма и да има. Правени са репортажи неведнъж, подавани са сигнали от гражданите и пак нищо. Крайно време е да започнат някои органи да си вършат работата, да поддържат и да възобновяват, ако е необходимо такива ОПАСНИ ОБЕКТИ, които носят риск за живота на гражданите!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари