Подаръци, които никой не иска да получи за Коледа

0
Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл в това“
Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл в това“

Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл в това“

Има хора, за които е адски трудно да избират подаръци за своите близки и приятели. Въпреки, че търсенето на най-подходящия дар започва седмици преди Коледа, накрая резултатът често може да се окаже е плачевен.

Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл в това“. Когато случаят е такъв, често по-добра идея е, когато пандемията позволява, да прекараш време с някого и да му покажеш своята признателност, вместо да харчиш пари за нещо, което изпраща грешно послание или кара получателя да се чувства неоценен, пише FrogNews.

Ароматизирани свещи

Просто недей. Всички знаем, че ароматните свещи идват от щандовете с намалени стоки в магазините и повечето дори не миришат добре. Ароматните свещи са доста индивидуални, почти колкото парфюма, затова всеки трябва да си избере аромата, който ме допада. След като бъдат подарени, свещите често попадат в чекмеджето с боклуци или купчината за повторно подаряване.

Кантар

Много лош избор. Това е намек, че човекът трябва да вземе спешни мерки за външния си вид. Коледа е времето на богатите трапези, отрупани с тънки мезета и отбрани питиета и в никакъв случай не се мисли за диети.

Тиган или тенджера

Освен ако жената до вас не е помолила за подобен подарък, то в никакъв случай не ѝ го подарявайте. Много дами обичат готвенето, но са единици тези, които ще се зарадват на тиган. Рискувате да си навлечете сериозни проблеми – седмици спане на дивана или още по-лошо – месец без секс.

Коледни сувенири

Ангелчета, чаши, панделки, шишарки… Все неща, които всеки се чуди къде да навре, за да не заемат много място. В краен случай може да вземете сувенир, но само като допълнение към основния подарък.

Чорапи и потници

Едва ли някой си мечтае за чорапи под елхата… Камо ли за потник! Освен, ако не е нелепа шега, по-добре не си и помисляйте за подобен подарък.

Крем против бръчки

Почти същото като кантара. Това е неподходящ подарък, дори за по-възрастни жени. Освен, че трудно ще уцелите типа кожа, това е начин да напомните на някого, че остарява.

Кошница с лакомства

Тя е клише. Щом съдържанието ѝ изчезне, често се чудим какво да сторим с нея. И все пак, ако държите на нея, не слагайте бутилки с ликьори със странни цветове. Не се харесват от повечето хора.

Пуловер

Това е един от най-честите коледни подаръци. Да, практичен е, но е толкова тривиален. Това не важи за хора, които наистина обичат дебели и топли дрехи. В общият случай пуловерът не е най-добрият подарък за млада дама.

От сърце

Не забравяй, че в подаръка най-важно е вложеното послание, не цената, изработката и практичната полза от него. В основата на идеята да поднесеш подарък на някого трябва да е залегнало желанието да му кажеш „Благодаря!”. За това, че е до теб, че споделя времето си с теб.

Коледа е време за даване на любов, внимание, грижа, нежност, доброта и вяра. Ако успееш да подариш именно това на най- любимите ти хора, си успял да направиш най- добрият коледен дар. Защото няма нищо по-хубаво от дар от сърце!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари