Почистиха коритото на река Русенски Лом

2

Действията са с цел предотвратяване на наводнения

Община Русе предприе превантивни мерки за почистване на участъци с нарушена проводимост в коритото на р. Русенски Лом. Действията са във връзка с извършена проверка на състоянието на реката и с цел предотвратяване на аварийни ситуации или наводнения.

За периода април – септември са извършени мероприятия по почистване и извличане на храстовидна растителност и паднали дървета. Всички действия са извършени от служителите от звеното за реагиране при бедствия на отдел „Управление при кризи“, доброволци от Доброволното формирование на Община Русе и служители от сектор „Специализирани оперативни дейности“ при Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Киро де Ниро
    А някаква алтернатива имаме ли освен Пенчо? Кажете ми поне едно име над което си струва да мисля!
  • 4
    1
    Популист
    Давай, Пенчо! Надявай се, че така ще те изберем- с нашите пари! Прави популистка кампания с обществен ресурс и ние ще ти се зарадваме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари