Почина съпругата на Иван Балсамаджиев

0
Отиде си майка. Бавно, мъчително, тежко и болезнено, написа синът ѝ
Отиде си майка. Бавно, мъчително, тежко и болезнено, написа синът ѝ Снимка: Десанка Балсамаджиева / Facebook

Отиде си майка. Бавно, мъчително, тежко и болезнено, написа синът ѝ

Почина съпругата на актьора Иван Балсамаджиев - Десанка Балсамаджиева.

Тъжната вест съобщи синът им в своя Фейсбук профил.

"Отиде си майка. В типично неин стил се разбра със смъртта и ни изчака да посрещнем новата година, за да не ни занимава със себе си. При нея нямаше сиво. "Удряше" право в брадата, когато не беше съгласна и закриляше като един рус ангел, когато обичаше. Заля ме с любов през живота ни. Една такава ненормална, дори нелогична, неистова любов...

Отиде си майка. Бавно, мъчително, тежко и болезнено. Точно като тате. Едва няколко дни преди днешния черен вторник душата ѝ се отдели, за да я почака горе. Беше с бистър ум, но с разкашкано тяло. Майка остави след себе си диря, пълна с добро.

Благодарен съм на всички, които бяха до нас в тежките месеци! Те знаят кои са. Не се сърдя на тези, които избраха да си спестят тревогите! Те знаят кои са."

Поклонението ще бъде на 04.01(четвъртък), 14:00 ч., Централни софийски гробища.

"Който иска да си каже сбогом с моята сладка сръбкиня, е добре дошъл. Хвала тебе, душо моя - ти живя обичана", пише още Ангелин Балсамаджиев.

Иван Балсамаджиев е женен за Десанка Павлович, дъщеря на режисьора Жарко Павлович. Синът им Ангелин завършва маркетинг в УНСС и след това режисура в НАТФИЗ. Поставя 6 пиеси, в три от които главните роли поверява на баща си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    иванчо от острица
    десанка павлович учи в русе през 1978 79 година мисля че е родена 1952 година Татко и Жарко Павлович беше режисьо в театъра бог да я прости
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари