Почина д-р Камен Узунов

14
Той бе съдов хирург в УМБАЛ "МЕДИКА РУСЕ"
Той бе съдов хирург в УМБАЛ "МЕДИКА РУСЕ"

Той бе съдов хирург в УМБАЛ "МЕДИКА РУСЕ"

С прискърбие съобщаваме, че на 53-годишна възраст на 21.09.2023 г. ни Почина д-р Камен Узунов - съдов хирург в УМБАЛ "МЕДИКА РУСЕ".

53-годишният лекар си е отишъл от този свят на 21.09.2023 година, съобщиха от лечебното заведение.

Поклонението ще се състои на 22-ри септември 2023 г. /петък/ от 11:00 часа в храм „Света Троица“, гр. Русе, след което погребението ще бъде в Гробищен парк гр. Кубрат.

Д-р Камен Узунов е роден в гр. Кубрат през 1970 г. Завършва „Медицина“ през 1998 г. в гр. Варна. Придобива две специалности по „Хирургия“ през 2006 г. и „Съдова хирургия“ през 2013 г., след което завършва следдипломна квалификация по „Ендоваскуларна съдова хирургия”. Взема участие в редица национални и международни конференции. Д-р Узунов е удостоен с почетен знак и грамота „Отличен лекар на Районна лекарска колегия Русе 2021 г.“

Професионалния си път той започва през 1998 г., като лекар ординатор в хирургично отделение в МБАЛ гр. Кубрат. От 1999 г. до 2004 г. работи в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ гр. Разград, а от 2005 г. до 2008 г. в УНСБАЛ „Св. Екатерина“ гр. София, а през 2009 г. в УМБАЛ Русе. Д-р Узунов се присъединява към екипа на УМБАЛ „Медика Русе“ от самото създаване на болницата през 2013 г. като лекар в отделение по Съдова хирургия.

Д-р Камен Узунов бе отличен лекар, многоуважаван колега и добър приятел.

Светла му памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Умряла от съдов хирург в Русе
    Съдов хирург от 20 години в Русе- няма!!!! Ако имате болни близки с такова заболяване- бързо търсете специалисти от София или Букурещ. Обаче, ако ги “лекувате” в Русе…., даже ако влязат “само за преглед” в Килър-1 или Килър- 3. До 7- дни ще получите …..не това, което сте си пожелали!!!!
  • 4
    11
    Стоян
    Този да не са го пребили???Че е за бой..
  • 0
    10
    йоан 8:7
    за хейтърите
  • 1
    9
    Todor
    Номер 8,стига обижда,той си беше мрьсни,гадно копеле,признай го!И не помагаше,а мамеше,льжеше и разкарваше хората,правеше ги на луди!!!Ясно ли е ,бе идиот!Получи си заслуженото!Нали????
  • 2
    8
    спрете се гадове!
    Човешката злоба явно няма измерение! Лекар и господ не са синоними! Ако на пет не е успял да помогне, то е помогнал на сто и пет! Светла му памет на д-р Узунов! Йоан 8:7
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари